Yoni Healing - De-armouring

een bijzondere sessie door David & Claire


Helaas kan niet iedere vrouw vrijuit genieten van haar seksualiteit en vrouwelijkheid. Door pijnlijke ervaringen raakt de yoni meer en meer gevoelloos en gespannen. Vrijen is niet meer een vanzelfsprekend genot en dat maakt dat naast de gevoelloosheid en verkramping in de yoni, gevoelens van verdriet en frustratie hebt als je denkt aan vrijen, seks of sensualiteit. Wellicht geeft het ook problemen in jouw relatie met je partner, of wordt het moeilijk voor je om een partner te vinden bij wie je je durft te ontspannen. Je zou graag weer onbelemmerd willen genieten van je vrouw-zijn.

David heeft jarenlange ervaring in het masseren van de vrouw en kent de geheimen van de yoni. Bij hem komt de ontspanning van de vrouw en het openen van haar hart op de eerste plaats en pas daarna het vrijmaken van de seksuele energie en het masseren van de yoni. De massage is zacht en met veel gevoel en respect voor de grenzen van de ontvanger. Wat je meteen zult merken is dat de mannelijke energie bij David op een veilige, geborgen wijze voelbaar is en volledig op de behoefte van de vrouw afgestemd is.

Claire heeft zelf dit helingstraject doorlopen. Haar yoni was door jarenlange liefdeloze seks en door het uitblijven van ook maar de minste bevrediging, zo goed als gevoelloos en zij heeft nooit erg kunnen genieten van seks in haar relaties, of met zichzelf. Zij weet uit ervaring hoe minderwaardig en kwetsbaar je jezelf kunt voelen als je seksueel niet meer "functioneert". Ze was zelfs zover dat ze niets meer met seks temaken wilde hebben. 

Inmiddels ervaart zij hoeveel genot, plezier en vervulling een gezonde en vrije yoni een vrouw kan geven in haar leven.  De Yoni Healing heeft hierbij wonderen gedaan.

Ben jij er aan toe om deze stap te zetten en jouw eigen seksualiteit weer terug te verwelkomen in jouw leven? Dan kunnen David en Claire jou samen goed helpen in dit traject.

In een coachingsgesprek van ongeveer een uur, stemmen we volledig af op jou, kun je je hart luchten en je verlangens uitspreken in een veilige setting. Jij mag aangeven wat je wel en niet wenst en duidelijk aangeven binnen welke grenzen je je veilig en toch uitgedaagd voelt. Want zonder stapjes te zetten zal er niets veranderen.

Je ontvangt daarop aansluitend van ons een liefdevolle, zachte massage van je gehele lichaam, waarin zowel de vrouwelijke- als de mannelijke energie in balans aanwezig zijn. Pas zodra jij aangeeft je ontspannen en veilig genoeg te voelen, zal de yoni liefdevol en teder worden aangeraakt, gestreeld en, voor zover de yoni het toelaat, gemasseerd worden. 

Langzaam maar zeker zal alle spanning uit de yoni oplossen en kan de seksuele energie weer stromen en de yoni weer tot leven wekken!

Heb je vragen over deze sessie, of wil je een sessie boeken, neem dan contact met ons op. 

De kosten van deze "Yoni Healing - De-armouring Sessie" bedragen €240. De sessie zal ongeveer 2 a 2,5 uur duren.