TANTRA Coaching & Massage

De Tantra Coaching & Massage is een fijne maar ook intensieve sessie waarbij genieten én werken aan jezelf centraal staan. Het is een combinatie van coaching / advies en tantramassage. We nemen de tijd dieper in te gaan op wie je bent en op zaken die spelen in jouw leven. 

Daarbij zullen we ons focussen op jouw houding en uitstraling. Iemand die de problemen in zijn/haar leven oplost, heeft een veel positievere houding en fijnere uitstraling, dan iemand die zijn/haar rugzak met ballast overal mee naartoe zeult. En... ben je gevuld met positieve energie, dan trek je sneller leuke dingen aan.

Een positieve houding en fijne uitstraling zijn essentieel voor het verkrijgen van goede relaties en het hebben van fijne seks. Dus door jezelf aan spiegel voor te houden, kan je leven een nieuwe impuls krijgen...

Wil je meer weten over de thema's die we tijdens deze sessie kunnen behandelen, lees dan het artikel 'De Helende kracht van Tantra' op mijn blog.

De sessie bestaat dus uit twee delen: praten en masseren. 

Een inspiratiesessie om dieper in te gaan op jou en de dingen die spelen in jouw leven. Het is een liefdevol samenzijn vol reflectie, plezier, bezinning, heling en aanraking. 

Ik ben de afgelopen 20 jaar door een intensief proces van heling en transformatie gegaan, een proces van vallen en opstaan, met een lach en een traan, met voorspoed en tegenslagen. Dankzij dit proces kan ik nu andere mensen helpen met hun proces. Door een hele of halve dag samen te zijn, kunnen we samen jouw leven doornemen, de dingen die soepel en niet soepel lopen, die leuk zijn en minder leuk. We kunnen op zoek gaan naar de oorzaak van blokkades en daar heling aan geven. Soms gebeurt dat met woorden, soms spontaan door een gebeurtenis, soms door een liefdevolle aanraking.

Praktisch

  • De duur van een Tantra Coaching & Massage sessie is in overleg. 
  • De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte. 
  • De exacte invulling van de sessie doen we in overleg (per e-mail of telefonisch)
  • Desgewenst kan deze sessie ook samen met mijn partner Claire geboekt worden. 

Wil jij meer dan alleen een tantramassage? Een Coaching & Massagesessie is een fijne sessie vol inspiratie en lol, een intensieve beleving vol zelfstudie en doorbraken, een samenzijn vol liefdevolle aandacht.