CONTACT

Mijn praktijk voor tantra massage is gevestigd in Leiden, iets ten noorden van het centrum. Het is een mooie, warme en gezellige ruimte waarin je je meteen thuis zult voelen. De ruimte deel ik met twee (vrouwelijke) collega's.

De praktijk is op loopafstand van Leiden Centraal of je kunt je auto bijvoorbeeld parkeren in de parkeergarage aan de Lammermarkt. Dan is het nog ca 5 minuten lopen.

De dagen waarop ik werk zijn in principe maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 21.30 uur, maar wil je liever een afspraak in het weekend, dan is dat ook mogelijk in overleg.

► Een paar dagen per maand geef ik ook sessies in Groningen. Voor oktober zijn dat de volgende dagen: 12, 13, 14, 26, 27, 28 oktober. Kom je uit het noorden en heb je belangstelling, neem dan contact met me op.

Wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op middels onderstaand formulier. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Contact per e-mail is voor mij het handigst, omdat ik telefonisch niet altijd bereikbaar ben en ik tijdens een sessie mijn telefoon uitzet. 


Een massage boeken?

NEEM CONTACT MET ME OP

 

KOM LANGS (op afspraak)

TOUCH OF LOVE  Leiden

Werktijden:
Ma
 - Vrij: 10:00 - 21:30
Za - Zon: in overleg