Nieuw leven blazen in je seksuele relatie?

SESSIES VOOR STELLEN

Wil je het vuur van verlangen weer aanwakkeren in je relatie? Wil je je grenzen verleggen of heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Wil je je relatie een nieuwe impuls geven? Zoek je samen met je partner verdieping in je seksleven? Heb je behoefte de 'technieken' van tantramassage te leren?

Ik en/of mijn collega Luna geven de volgende sessies voor koppels:

VIERHANDENMASSAGE
* door David & jouw partner


In deze sessie sta jij als vrouw centraal. David masseert jou samen met jouw man/vriend. Een massage om heerlijk van te genieten. 

Duur: 2 uur

Een sessie voor de man die zijn vrouw op handen draagt.

WORKSHOP
* door David


Wil je man/vriend alle fijne kneepjes van het erotisch/tantrisch masseren leren? Dan gaan we hier uitgebreid op in.

We staan stil bij de juiste houding, sfeer en vaardigheden voor een 'gewone' massage. Ook geef ik veel praktische massage tips. Als je man het 'gewone' masseren onder de knie heeft, verschuift de aandacht naar jouw erogene zones, zoals je billen en borsten. Op verzoek kunnen we eindigen met tips voor het masseren van je Yoni (vagina). Desgewenst kunnen we dit ook oefenen.

Duur: 2,5 uur

DUOMASSAGE
* door David & Luna


Deze sessie wordt gegeven door mij en mijn collega Luna. In deze sessie staan jullie allebei centraal. Jij als vrouw wordt gemasseerd door mij en jouw man/partner wordt tegelijkertijd gemasseerd door Luna.

In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door ons liefdevol verwelkomd.

De invulling van de sessie is in overleg. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Duur: ca 2 tot 2,5 uur


Als mannen de waarde beseffen van een welbeminde vrouw, dan zouden ze prioriteit geven aan hun seksuele ontwikkeling...