Je relatie nieuw leven inblazen...

SESSIES VOOR STELLEN

Is het tijd om jullie relatie een impuls geven?  Zoeken jullie verdieping? Willen jullie het vuur van verlangen weer aanwakkeren? Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie grenzen verleggen? Heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Een sessie voor stellen is hier uitermate geschikt voor. Heerlijk genieten in een warme en veilige omgeving, waar jullie zelf de grens bepalen.

Ik geef (eventueel samen met mijn collega Luna) verschillende sessies voor koppels...

DUOMASSAGE
* door mij & Luna 

Deze sessie geef ik samen met mijn collega Luna. De vrouw wordt door mij gemasseerd op een mat, de man door Luna op een naastgelegen mat. Allebei dus op een eigen mat, maar wel dicht bij elkaar in de buurt. 

In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door ons liefdevol verwelkomd en gemasseerd.

Duur: 2,5 uur

Een sessie voor stellen die hun grenzen willen verleggen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Een heerlijk en spannend avondje of dagje uit als jullie iets te vieren hebben.