Je relatie nieuw leven inblazen...

SESSIES VOOR STELLEN

Is het tijd om jullie relatie een impuls geven?  Zoeken jullie verdieping? Willen jullie het vuur van verlangen weer aanwakkeren? Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie grenzen verleggen? Heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Een sessie voor stellen is hier uitermate geschikt voor. Heerlijk genieten in een warme en veilige omgeving, waar jullie zelf de grens bepalen.

Ik geef (eventueel samen met mijn collega Luna) verschillende sessies voor koppels:

DUOMASSAGE
* door mij & Luna


Deze sessie geef ik samen met mijn collega Luna. Hierin staan jullie allebei centraal. De vrouw wordt door mij gemasseerd, de man door Luna. Allebei op een eigen mat. Aan het einde van de sessie kunnen we desgewenst nog even bij elkaar liggen op één mat. 

In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door ons liefdevol verwelkomd en gemasseerd.

Duur: 2,5 uur

Een sessie voor stellen die hun grenzen willen verleggen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Een heerlijk en spannend avondje of dagje uit als jullie iets te vieren hebben.

VIERHANDENMASSAGE
* door mij & jouw partner


In deze sessie sta jij als vrouw centraal. Ik masseer jou samen met jouw partner. Een massage om heerlijk van te genieten, één die super opwindend is door de vier handen die tegelijkertijd over jouw lichaam glijden. 

Alles gebeurt in een warme en veilige setting, waardoor je je lekker kunt ontspannen en overgeven.

Heb je geen partner maar wil je deze massage wel ondergaan, dan kan mijn collega Luna inspringen. 

Duur: 2 uur

Een sessie voor de man die zijn vrouw op handen wil dragen, die zijn vrouw graag de ruimte wil geven om volop te genieten. Een sessie voor de vrouw die deze uitdaging aan durft te gaan... 

WORKSHOP


Wil je jouw man/vriend de fijne kneepjes van het erotisch/tantrisch masseren laten leren? Dat kan ook!

We staan stil bij de juiste houding, sfeer en vaardigheden voor een 'gewone' massage. Ook geef ik veel praktische massage tips. 

Heeft je man het 'gewone' masseren onder de knie, dan verschuift de aandacht naar jouw erogene zones, zoals billen en borsten. Met de juiste houding en aanraking sta je zo in vuur en vlam.

Op verzoek kunnen we eindigen met tips voor het masseren van de Yoni (vagina). Desgewenst kunnen we dit ook oefenen.

Duur: 2,5 uur

Als mensen de waarde beseffen van een welbeminde vrouw, dan zouden ze hun seksuele vaardigheden gaan ontwikkelen...