BLOG

Over de helende kracht van liefdevolle intimiteit en seksualiteit 

Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn, maar ook gezond. Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geven een goed gevoel. Een, wetenschappelijk, advies: maak tijd voor knuffelen!

Tantra mag zich verheugen in een groeiende populariteit. Steeds meer mensen horen van of lezen over deze spirituele en liefdevolle vorm van intimiteit en seksualiteit. Een deel daarvan wil het graag in de praktijk brengen. Maar met wie? Het raakt je diepste wezen en het legt je ziel en zaligheid helemaal bloot. Bij wie is deze intieme...

Heb je geen vaste (tantra)partner, dan kan je gebruikmaken van de diensten van een tantramasseur. Om de kans op een fijne, spannende en opbouwende ervaring te vergroten, staan hieronder een aantal tips voor je zoektocht naar een geschikte masseur:

Tantra is niet alleen een inspiratiebron voor een nieuw seksleven, het bezit ook een grote helende kracht waarmee we onszelf en ons leven kunnen opschonen. Van top tot teen, vanbinnen en vanbuiten, met alle voordelen van dien!

Als oude en eenzijdige opvattingen over seks niet meer bevredigend zijn, dan dienen de stoute schoenen uit de kast te komen. Wie de moed heeft om ze aan te trekken en op avontuur te gaan, zal de veelzijdigheid van seks hervinden en in ere herstellen. Wie daarbij ook het spirituele pad betreedt, kan zomaar God tegen het lijf lopen.

We maken wat mee bij indebuurt. Geen dag is hetzelfde. Zo sta je ergens bovenop de Zijlpoort, zo kom je over de vloer bij een tantrapraktijk. Wij mochten al onze nieuwsgierigheid laten vieren en vroegen David, tantra-masseur, de hemd van het lijf. Spreekwoordelijk natuurlijk!