Blog

* De kracht van liefdevolle aanraking

Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn, maar ook gezond. Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geven een goed gevoel. Een, wetenschappelijk, advies: maak tijd voor knuffelen!  Lees meer

De veelzijdigheid van seks

Door de tijd heen is de veelzijdigheid van seks in de vergetelheid geraakt. Het eindeloze liefdesspel werd door het geloof en de wetenschap tot een voortplantingsdaad gereduceerd. Dominees met opgeheven vinger smoorden seksuele driften in de kiem. Seks is het werk van de duivel en moet zoveel mogelijk worden gemeden, zo werd ons verteld. Ook geleerden deden een duit in het zakje. Zij legden een eenvoudig verband tussen seksuele verlangens en de werking van hormonen. Voor het instandhouden van de soort, zo werd ons uitgelegd, krijgen we op vruchtbare leeftijd de neiging om ons voort te planten.

Als we deze visies loslaten en onbevangen de wereld inkijken, dan zien we ook andere opvattingen over seks. Door ons te bevrijden van beperkte opvattingen, ontdekken we de veelzijdigheid van seks, een veelzijdigheid die ons op hoge hoogte kan brengen.
Lees meer


Liefdevolle Tantramassages voor vrouwen - Leiden
Den Haag * Rotterdam * Noordwijk * Alpen aan de Rijn * Gouda * Haarlem