Tantra massage

Hoe ziet een sessie bij mij er globaal uit?

Na de kennismaking doen we een korte meditatie. Hierdoor verschuift de aandacht naar het hier en nu van het samenzijn. Na de meditatie openen we ons hart naar elkaar toe. Door ons te omringen met liefde zal alleen dat gebeuren wat goed voor jou en ook voor mij is.

Tantra massage
Dan begint de massage. Ik ben de gever, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de liefdevolle aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het in tantra om draait: overgave en vertrouwen. Wie in dit gevoel durft te zakken, ervaart het hoogste geluk en de diepste bevrediging.

Het hele lichaam komt aan bod tijdens de sessie. Elk stukje van jouw lichaam wordt liefdevol aangeraakt. Zodra ik voel dat je kunt rusten in vertrouwen, verschuift de aandacht naar jouw erogene zones. De energie die daar wordt opgewekt, verspreid ik door jouw hele lijf. Hierdoor raak je langzaam in een staat van extase en diepe gelukzaligheid, een staat die je na de sessie ook zelf kunt oproepen. Want wie de sleutel éénmaal in handen heeft, kan de poort op elk gewenst tijdstip zelf openen...

Je kunt kiezen voor een sessie van 1,5 uur of 2 uur (of langer). Dit is inclusief een kort kennismakingesprek vooraf.  De massage vindt plaats op de massagetafel of massagemat; waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dit kun je vooraf aangeven of ter plekke beslissen.

Ontspanningsmassage
Vind je een tantrasessie te ver gaan de eerste keer en wil je liever beginnen met een ontspanningsmassage, dat kan ook. Deze vindt plaats op de massagetafel.
Een ontspanningsmassage duurt 1,5 uur.

Vierhanden massage
Het is ook mogelijk om jou een vierhanden tantra massage te geven. Dit kan samen met jouw partner of samen met een bevriende tantrika van mij. Dit kan een gewone sessie zijn, waarbij het genieten voorop staat. Het kan ook een soort leersessie zijn, waarbij ik tekst en uitleg geef.

Handicap?
Ik geef ook sessies aan mensen met een fysieke handicap.

 


Liefdevolle Tantramassages voor vrouwen - Leiden
Den Haag * Rotterdam * Noordwijk * Alpen aan de Rijn * Gouda * Haarlem