Een liefdevolle aanraking

TANTRAMASSAGE


"Mijn massages zijn geen sessies uit het boekje vol ingewikkelde technieken, maar een uiting van diepe liefde"

Hoe ziet een sessie bij mij er globaal uit?
Na de kennismaking doen we een korte meditatie. Hierdoor verschuift de aandacht naar het hier en nu van het samenzijn. Na de meditatie openen we ons hart naar elkaar toe. Door ons te omringen met liefde zal alleen dat gebeuren wat goed voor jou en ook voor mij is.

Tantra massage
Dan begint de massage. Ik ben de gever, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de liefdevolle aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het in tantra om draait: overgave en vertrouwen. Wie in dit gevoel durft te zakken, ervaart het hoogste geluk en de diepste bevrediging.

Het hele lichaam komt aan bod tijdens de sessie. Elk stukje van jouw lichaam wordt liefdevol aangeraakt. Zodra ik voel dat je kunt rusten in vertrouwen, verschuift de aandacht naar jouw erogene zones, als je dat wilt en vooraf hebt aangegeven aan mij. De energie die daar wordt opgewekt, verspreid ik door jouw hele lijf. Hierdoor raak je langzaam in een staat van extase en diepe gelukzaligheid, een staat die je na de sessie ook zelf kunt oproepen. Want wie de sleutel éénmaal in handen heeft, kan de poort op elk gewenst tijdstip zelf openen...

De sessie duurt circa 2 uur.  Dit is inclusief een kort kennismakingsgesprek vooraf. 

De massage vindt plaats op een massagebed in een heerlijk verwarmde kamer. 

  • En dan nog wat... Ik open mijn hart heel gemakkelijk naar iedereen. Voel je dus niet onzeker over je lichaam, alles mag er zijn, niets is verkeerd of lelijk. Tantra is geen oordeel over de buitenkant maar een reis naar binnen... 


Extra's

Intimate massage (Yoni)
Tijdens de tantramassage kan de Yoni ook worden gemasseerd. Deze intimate massage is jouw keuze. Je kunt dit vooraf aangeven.

Knuffelen
Het is mogelijk om na afloop van de sessie even dicht bij elkaar te zijn om (na) te genieten van het heerlijke gevoel. Dit kun je vooraf aangeven, of op het moment zelf.