Een liefdevolle aanraking

TANTRAMASSAGES


"Mijn massages zijn geen sessies uit het boekje vol ingewikkelde technieken, maar een uiting van diepe liefde"

Hoe ziet een sessie bij mij er globaal uit?
Na de kennismaking doen we een korte meditatie. Hierdoor verschuift de aandacht naar het hier en nu van het samenzijn. Na de meditatie openen we ons hart naar elkaar toe. Door ons te omringen met liefde zal alleen dat gebeuren wat goed voor jou en ook voor mij is.

Tantra massage
Dan begint de massage. Ik ben de gever, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de liefdevolle aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het in tantra om draait: overgave en vertrouwen. Wie in dit gevoel durft te zakken, ervaart het hoogste geluk en de diepste vervulling in zichzelf.

Het hele lichaam komt aan bod tijdens de sessie. Elk stukje van jouw lichaam wordt liefdevol aangeraakt. Zodra ik voel dat je kunt rusten in vertrouwen, masseer ik ook liefdevol de erogene zones (yoni of lingam), tenminste als je dat wil en vooraf hebt aangegeven. De energie die zo wordt opgewekt, verspreid ik steeds opnieuw met zachte strelingen door jouw hele lijf. 

Langzaam raak je in een steeds diepere staat van ontspanning en gelukzaligheid, een staat die je na de sessie ook zelf kunt oproepen. Want wie de sleutel éénmaal in handen heeft, kan de poort op elk gewenst tijdstip zelf openen...

De liefdevolle tantramassage voor vrouwen duurt 2 uur.  Dit is inclusief een kort kennismakingsgesprek vooraf. De massage vindt plaats op een massagemat in een heerlijk verwarmde kamer.

De ontspannende tantramassage voor mannen is 1 uur op de tafel of 1,5 uur op de mat. Hierbij wordt de lingam wel gemasseerd maar niet gestimuleerd.  Ook deze massage is in een heerlijk verwarmde kamer met warme olie. 

En dan nog wat...  Ik open mijn hart heel gemakkelijk naar iedereen. Voel je dus niet onzeker over je lichaam, alles mag er zijn, niets is verkeerd of lelijk. Tantra is geen oordeel over de buitenkant maar een reis naar binnen...

Nieuw: korte tantramassage op de tafel

Je kan nu ook een korte tantramassage op de massagetafel boeken. Wil je kennismaken met tantramassage of gewoon even lekker genieten van een heerlijke aanraking, boek dan een sessie van 1 uur op de tafel. Even lekker ontspannen en genieten van een liefdevolle aanraking met warme olie.