RECENSIES

Hoi David, Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere massage! Het heeft me veel gedaan. Ik ervaar een soort rust en warmte en heb bewuster liefdevol contact met mijn kinderen en man. Het gesprek met jou heeft mij aan het denken gezet. Bedankt! Warme groeten

***

Hoi David, Mijn reactie mag je zeker op je website zetten! Ik denk dat de sessie komende tijd nog meer teweeg gaat brengen. Ik voel me nu meer vrouw en meer geheeld.

Ha David, Ik wilde je nog bedanken voor de fijne massage van afgelopen vrijdag. Heerlijk om mee te maken. Ik voelde een heerlijke stroming door mijn lichaam vloeien.

Net thuis van je massage. Was erg fijn. Mooie ervaring... wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Ik vond het gisteren een heerlijke ervaring. De liefdevolle massage heeft mij erg goed gedaan. Jij weet iemand echt op zijn gemak te stellen. Ik vond het ook fijn met jou open te kunnen praten. Dat ging vanzelf. Ik kom graag weer. Geniet van je weekend! Hartelijke groeten.

Hoi David, Ik wil je heel erg bedanken voor je heerlijke massage van vanmorgen. Door jouw liefdevolle aanraking en koestering voelde ik me geliefd en totaal geaccepteerd zoals ik ben. Het was een zeer diepe en intense ervaring die nu nog voelbaar is. Daarvoor wil ik je hartelijk danken.

Lieve David, ik ben zo blij dat ik de moed heb gehad om een afspraak met je te maken en dat ik je heb mogen leren kennen. Je bent een lieve en aardige man, waardoor ik het vertrouwen had om me over te geven en te genieten van je aanrakingen. Al met al was het avond boven verwachting. XXX