ENKELE REVIEWS

Via dit berichtje wil ik je nog even bedanken voor de massage woensdagavond. Wat een ervaring! Zoals ik al zei wist ik niet goed wat te verwachten, maar zeker niet dit... Het was zo mooi om te ervaren dat ik echt los kwam uit mn hoofd en alles weg viel, heel intens. Bijzonder hoe snel (voor mijn doen) ik mij kon overgeven aan jouw aanrakingen, het voelde op de een of andere manier vertrouwd. Ik geniet nog steeds na en het lijkt wel alsof ik mij lichter, meer open en liefdevoller voel, kan het niet goed uitleggen. Ik slaap de afgelopen nachten ook veel dieper.Kortom: een ervaring die absoluut voor herhaling vatbaar is!

Je bezit echt een gave David, wees er zuinig op. Je hebt me geborgen en geliefd laten voelen. De emoties en energie die los kwamen hebben diepe indruk op me gemaakt. De opgedane energie die ik nu voel hoop ik enige tijd vast te houden. En ik ga je adviezen zeker opvolgen. En zo nodig kom ik graag weer eens terug.

Hoi David, Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere massage! Het heeft me veel gedaan. Ik ervaar een soort rust en warmte en heb bewuster liefdevol contact met mijn kinderen en man. Het gesprek met jou heeft mij aan het denken gezet. Bedankt! 

Mijn reactie mag je zeker op je website zetten! Ik denk dat de sessie komende tijd nog meer teweeg gaat brengen. Ik voel me nu meer vrouw en meer geheeld.

Wilde je even laten weten dat je echt een inspiratiebron voor me bent geweest. Zodanig dat ik zelf inmiddels een cursus tantra heb gevolgd. Zoveel inzichten, zoveel emoties en gevoelens en ook het besef dat ik het loslaten nog zeker niet onder de knie heb. Bedankt dus!

Hoi David, Ik ben net thuis van je massage. Het was erg fijn. Een mooie ervaring... wat mij betreft voor herhaling vatbaar! 

Ha David, Ik wilde je nog bedanken voor de fijne massage van afgelopen vrijdag. Heerlijk om mee te maken. Ik voelde een tintelende stroming door mijn lichaam vloeien.

Ik vond het gisteren een heerlijke ervaring. De liefdevolle massage heeft mij erg goed gedaan. Jij weet iemand echt op zijn gemak te stellen. Ik vond het ook fijn met jou open te kunnen praten. Dat ging vanzelf. Ik kom graag weer. Geniet van je weekend! Hartelijke groeten.

Nogmaals bedankt voor de bijzondere avond. Je bent communicatief erg goed en je stelde me snel op m'n gemak. Jouw energie is fantastisch en dat mag je gerust weten. Dat is mij nog het meest bijgebleven. Vooral de warmte in combinatie met de liefdevolle en zachte touch. Je hebt magische handen.

Beste David, DANK voor de heel bijzondere ervaring! Ik zweef nog .... het heeft veel losgemaakt In allerlei opzichten. Veel geleerd over me zelf...mooie ervaring op mijn weg van onzekerheden. Dank voor de veiligheid en het vertrouwen, die je geboden hebt. Ik heb het zeer op prijs gesteld .