Wie is David 

(EEN BEETJE) OVER MIJ

Mijn naam is David. Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag deelt met anderen. Ik masseer 20 jaar en ben gespecialiseerd in o.a. Reiki, ontspanningsmassages en polariteitsmassage. Door mijn gezonde levensstijl ben ik fit en gezond. Mijn enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten. 

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen. 

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook levenscoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei.

En waarom tantra? Ik heb ontdekt dat fysieke aanraking de diepste ontspanning geeft, dat liefdevolle aandacht het hart helemaal opent, dat seksuele energie pure levenskracht is en dat een warm samenzijn de meeste voldoening geeft.

De wijze waarop ik mij presenteer op deze website, komt overeen met de werkelijkheid. Ik doe me niet anders voor dan ik ben. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een onaangename verrassing als we elkaar ontmoeten.

Wil je een afspraak maken of wil je meer weten over mij en mijn werk, neem dan contact met me op.

Hartelijke groet, David