WAAROM DOE JE DIT WERK?

Ik heb ontdekt dat ik heel sensitief ben, heel gevoelig. Dit betekent dat ik heel makkelijk de energie van anderen oppik. Dit kan ook negatieve energie zijn, zoals spanning. En aanraking, zo heb ik ondervonden, is de beste manier van ontspannen. Dankzij het fysieke contact loopt de spanning als het ware weg uit je lijf. Waarom willen kleine kinderen op schoot zitten als het spannend wordt? Om te kunnen ontladen! Zij doen dit instinctief. Tijdens het volgen van een massagecursus ontdekte ik dit principe. Na het masseren voelde ik me als herboren, heel licht, heel lekker, heel relaxed. Wel merkte ik tijdens de cursus dat het niet aanraken van de erogene zones een belemmering voor mij was. Het voelde onaf. Daarom ben ik het pad van de Tantra opgegaan. Geen schaamte meer, ook geen schuldgevoelens. Heerlijk genieten en thuiskomen bij jezelf. Wat een bevrijding! Graag wil ik deze positieve ervaringen delen met anderen. Liefdevolle intimiteit is namelijk één van de grootste cadeaus die we onszelf en anderen kunnen geven.