ACADEMIE voor TANTRA

LAAGDREMPELIG AAN DE SLAG MET TANTRA

Mijn jarenlange ervaring met Tantra heb ik, samen met mijn partner en collega Claire samengebracht in de ACADEMIE voor TANTRA. Om niet alle kennis en ervaring voor onszelf te houden, maar te delen met een ieder die op zoek is naar vernieuwing, verbreding en verdieping van zijn/haar (liefdes)leven.

De ACADEMIE voor TANTRA geeft jou de kans om je op een relatief eenvoudige manier te verdiepen in Tantra. Veel ONLINE. Dus gewoon vanuit je eigen huis en op je eigen tijd kennismaken met Tantra. Een lage drempel om een nieuwe wereld binnen te stappen. 

Tantra is geen kunstje, maar een manier van in het leven staan: bewust, gezond, liefdevol en hartstochtelijk. Het is werken aan jezelf en aan je relaties, elke dag weer. Wat levert jou deze stijl van leven concreet op? Een intens voldaan gevoel! En dat maakt gelukkig. Dat geluk straal je uit naar jouw omgeving, met alle positieve gevolgen van dien. 

Maar waar te beginnen en hoe te handelen?

In de ACADEMIE voor TANTRA bieden wij:

  • Een online cursus Tantra Lifestyle (om thuis op je eigen tijd kennis te maken met Tantra: zelfstudie)
  • Tantra Workshops voor stellen: "Leren Tantra Masseren" en "Kunst van het Beminnen".
  • Duomassages voor stellen en Vierhanden Massages met David en Claire.
  • het Handboek voor de Perfecte Minnaar (eBook) (een verkorte en populaire versie van de online cursus Tantra Lifestyle. Voor mensen die hun blikveld willen verbreden en zich willen bekwamen in de geheime kracht van liefdevolle intimiteit en seksualiteit)

Jouw leven zal op alle vlakken een enorme impuls krijgen