Nieuw leven blazen in je seksuele relatie?

WORKSHOP VOOR STELLEN

Wil je het vuur van verlangen weer aanwakkeren in je relatie? Wil je je grenzen verleggen of heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? In een privésessie voor stellen ligt de nadruk op het leren masseren van de vrouw. Ik leer de man de fijne kneepjes van het erotisch/tantrisch masseren vanuit het hart. Een workshop dus voor de man die zijn vrouw op handen draagt.

Een erotische tantramassage is een aanraking bedoeld om het seksuele verlangen aan te wakkeren, zowel bij de gever als bij de ontvanger. Maar hoe doe je dat? En hoe doe je dat vanuit het hart? Welke aanraking is fijn en sensueel en welke niet? En wanneer raak je van een aanraking opgewonden en wanneer niet?

Niet iedereen weet dit, niet iedereen kan dit van nature. Soms is hulp geboden, bijvoorbeeld in de vorm van een tip, een uitgebreider advies of oefening. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen en het plezier toe in het masseren. Wie zijn passie weet te koppelen aan dit zelfvertrouwen en plezier, krijgt magische handen, handen die een ander uitgebreid mogen strelen en liefkozen.

Als mannen de waarde beseffen van een welbeminde vrouw, dan zouden ze prioriteit geven aan hun seksuele evolutie...

In een privésessie leer ik de man de vrouw te masseren op een manier die wonderen verricht. Een massage vol liefde, tederheid en respect, vol verlangen en erotiek. We staan stil bij de juiste houding, sfeer en vaardigheden voor een 'gewone' massage. Ook geef ik veel praktische massage tips. Als de man het 'gewone' masseren onder de knie heeft, verschuift de aandacht naar de erogene zones, zoals de billen en borsten. Op verzoek kunnen we eindigen met tips voor het masseren van de Yoni (vagina). Desgewenst kunnen we dit ook oefenen.

Duur: ca 2 tot 2,5 uur