TANTRA GIGOLO

Voor de zelfbewuste vrouw (35+) die verlangt naar liefdevolle intimiteit en Tantra

Ben jij een vrouw die bewust in het leven staat en zoek jij een gelijkgestemde man met veel ervaring op het gebied van liefdevolle intimiteit en Tantra? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 


Mijn naam is David en ik ben een ervaren tantra masseur. Mijn wens is om de vrouw volledige bevrediging te schenken en de tijd van haar leven te geven. Dit doe ik in mijn massagepraktijk in Leiden, maar ook als tantragigolo bij jou thuis of op locatie. 

Ik tracht je niet te imponeren met kinky gedoe, maar met oprechte belangstelling en liefdevolle aandacht. Niet vanuit het ego, maar vanuit het hart...

Wat is Tantra?

Tantra is een liefdevol samenzijn, waarbij het vuur van verlangen wordt aangestoken en door het hele lichaam wordt verspreid. Het is een langdurig liefdesspel vol passie, dromen en verlangens, waarbij je langzaam maar zeker in extase raakt. 

Tantra is meer dan het etaleren van een goed lijf en het toepassen van imposante technieken, het is een uiting van liefde, die pas vrijkomt als het hart van de masseur/gigolo open en vrij is. Als de man zijn eigen pad van heling en transformatie heeft doorlopen, het pad van ego naar ziel. 

Wie ben ik? 

Mijn naam is David en ik woon in de Randstad (Leiden). In het dagelijks leven ben ik schrijver, coach en masseur. Ik ben eind veertig, maar zie er jonger uit vanwege mijn gezonde manier van leven. Mijn geest is levendig en scherp, mijn lichaam warm en strak. Ik ben eerlijk en discreet, sensitief, open en spontaan. Ik heb kort blond haar, ben 1.80 lang, weeg 74 kilo en ben mooi geschapen.

Dankzij mijn goede sociale vaardigheden en mijn uitgebreide ervaring, voelen vrouwen zich snel op hun gemak bij mij, waardoor ze zich helemaal kunnen openen en volop kunnen genieten van de spannende aanraking van mijn warme handen en het intieme samenzijn. Dit resulteert vaak in een langdurig liefdesspel met meerdere hoogtepunten, waaronder ook ejaculeren / squirten. 

Ik richt mij vooral op de 35+ vrouw, de vrouw die na haar eerste ervaringen op het gebied van relaties en intimiteit zelfbewust op zoek is naar een manier van leven die haar het beste past.

Liefdevol samenzijn

Waarin verschilt een afspraak met mij van een afspraak met een gewone gigolo? 

Tijdens ons samenzijn creëer ik bewust een warme en liefdevolle sfeer. Dit doe ik door mijn hart naar jou toe te openen. Dit heerlijke gevoel is de basis van ons verdere contact. Door de ontspannen sfeer lossen eventuele gevoelens van onzekerheid op. Je voelt je op je gemak en weet dat alles oké is. Naast het gewone kennismakingsgesprek is er ook ruimte voor een gesprek met meer diepgang. Even afstemmen met elkaar, waardoor we zeker weten dat we op dezelfde lijn zitten. 

We beginnen het fysieke gedeelte met een heerlijke massage, waarbij elk plekje van jouw lichaam liefdevol wordt aangeraakt. Zodra je volledig in vertrouwen en overgave bent, richt ik mijn aandacht op jouw erogene zones. Door de seksuele energie over jouw hele lichaam te verspreiden kom je langzaam in een staat van extase. Als je mij ook zover kunt krijgen, begint er een echt liefdesavontuur... 

▼ 

Een goed gevoel

Waarom levert een afspraak met mij altijd een goed gevoel op? Ik doe dit naast mijn werk als levenscoach en schrijver, omdat ik het echt leuk vind om te doen. Ik geniet er ook van en dat is te voelen. En omdat ik iets ouder ben, heb ik niet de behoefte om mezelf te bewijzen. De aandacht gaat uit naar jou, jij bent het middelpunt, je krijgt waar jij om vraagt. Want als jij geniet, ben ik tevreden. 

Je hoeft niet perfect te zijn. Gewoon jezelf zijn, dat is voldoende voor mij. 

Het spreekt voor zich dat ik zeer hygiënisch en discreet te werk ga. Respect en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel. En omdat ik niet voor een duur bureau werk, zijn mijn tarieven een stuk betaalbaarder. Zie de mogelijkheden en tarieven die hieronder staan beschreven. 

Mogelijkheden

De inhoud van een afspraak met mij kan bestaan uit:

 • Een erotische tantramassage
 • Tantrisch vrijen (flow)

  Eventueel in combinatie met:

 • Dinner date
 • Museum bezoek
 • Sauna
 • Een stads- of natuurwandeling
 • Een boeiend gesprek
 • Anderszins

*** Ook voor koppels, met de vrouw als middelpunt *** 

▼ 

Praktisch

 • Ik ben beschikbaar voor een date van 2,5 uur tot een heel weekend en alles wat daar tussenin zit qua uren. Een sessie van 6 tot 7 uur is niet uitzonderlijk.
 • Een date kan bij mij in de praktijk plaatsvinden (Leiden), maar ook bij jou thuis of op locatie (bijvoorbeeld hotel)
 • Een vrijblijvende Meet & Greet van een uur is mogelijk (in mijn praktijk of elders in de Randstad).

▼ 

Tarieven

 • Mijn tarief voor een gigolodate is € 280 voor 2,5 uur bij mij in mijn praktijk.
 • Voor een afspraak langer dan 2,5 uur hanteer ik korting. Vraag me hier gerust naar.
 • Bij een date op locatie (bij jou thuis of hotel) hanteer ik een toeslag:
  - Binnen de Randstad (binnen 50 km van Leiden): + € 30
  - Buiten de Randstad (heel NL): + € 80
  Dit uiteraard wel in overleg.
 • Meet & Greet:
  - Bij mij in de praktijk te Leiden: € 50
  - Elders in de Randstad (binnen 50 km van Leiden): € 120

Begin je al enthousiast te worden? Neem dan ook een kijkje op de rest van mijn website. Daar vind je naast enkele foto's ook meer informatie over mij en mijn werkwijze. Alles vanuit het hart! 

Enkele reacties

David, nogmaals bedankt voor de bijzondere avond. Je bent communicatief erg goed en je stelde me snel op m'n gemak. Jouw energie is fantastisch en dat mag je gerust weten. Dat is mij nog het meest bijgebleven. Vooral de warmte in combinatie met de liefdevolle en zachte touch. Je hebt gewoon een gave.  

Lieve David, ik ben zo blij dat ik de moed heb gehad om een afspraak met je te maken en dat ik je heb mogen leren kennen. Je bent een lieve en aardige man, waardoor ik het vertrouwen had om me over te geven en te genieten van je aanrakingen. Al met al was het avond boven verwachting. XXX  

Hoi David, wij willen jou nog een keer bedanken voor de leuke avond afgelopen zaterdag. Ik vond het leuk en Claudia ook. Je was een echte gentleman en je hebt het heel goed gedaan met Claudia, ze heeft ervan genoten. We hopen dat jij het ook leuk en spannend vond. Graag zouden we over een maand of 3 weer een afspraak maken. 

Tantra Gigolo... een spannende manier om kennis te maken met de wereld van tantra, een bijzondere manier om je volgende stappen te zetten in de wereld van tantra!

BOEK NU JOUW GIGOLODATE!

Pleasant companionship for self-conscious women

Are you looking for a nice and independent man for a fascinating conversation, an exciting date, a romantic dinner, an intimate get-together, a (tantra) massage or something else? Maybe you found one!


I will start by introducing myself...

I am a friendly, energetic man, highly educated and living in the Netherlands (Randstad). In daily life I work as a coach and writer. I also give tantra massages and I work as a professional gigolo.

Since I am at the end of 40, I mainly focus on the 35+ woman. Not only because of my age, but also because my fellow gigolo's are often much younger. And older women have their own special needs and wishes ...

I find it amusing and exciting to meet new people in an informal and intimate way. I enjoy walking in the city or in nature, drinking a cup of coffee or a glass of wine, entering the nightlife or being together intimately.

Because I'm very concerned about my health, I look younger and more vital. My body is still smooth and tight, my mind open and sharp. I am sensitive, warm and spontaneous. I have short blond hair, I am 1.80 tall, weigh 74 kilos and I was nicely created :-)

Sincere interest and loving attention are my strong qualities. In a date with me you are the main focus. I can give you what you need, such as relaxation, a nice conversation and / or intimacy. No stress, no need, just enjoy being together. For a moment completely immersed in the enchantment of each other's company.

Thanks to my social skills I can easily deal with people, regardless of their age, education, etc. I approach people without judgment and without ego. And because of my huge interest, I can talk about many things.

The way in which I present myself on this website corresponds to reality. I do not pretend. You do not have to be afraid of an unpleasant surprise when we meet.

Are you excited and want to get more information or make an appointment? 

Tantra Gigolo Randstad | Leiden | Noordwijk | Den Haag | Rotterdam | Utrecht | Haarlem | Heel Nederland