Meestromen in een bad van liefde...

TANTRA FLOW 

Bij een Tantra Flow sessie is het onderscheid tussen gever en ontvanger kleiner dan bij een gewone Tantra massage. In deze sessie kun jij ook het initiatief nemen binnen de grenzen van de tantrische intimiteit. De Flow is uitermate geschikt voor vrouwen die na het ontspannen, ontvangen en genieten een stap verder willen gaan. Vrouwen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging op het gebied van liefdevolle intimiteit en seksualiteit.  

De Tantra Flow is na de Tantra Massage de volgende stap op weg naar een liefdevolle en vrije beleving van intimiteit en seksualiteit. Is de massage gericht op het leren ontspannen, ontvangen en genieten, tijdens de flow ga je ook aanraken, strelen, masseren en knuffelen. Alles vanuit het juiste, liefdevolle gevoel. Warm en zacht, op een manier die ons allebei intens gelukkig en tevreden maakt. Fysieke grenzen vallen weg, eventuele gevoelens van angst en schaamte kunnen oplossen, waardoor de liefdevolle verbinding optimaal ervaren kan worden. De flow als ultieme uitdaging én diepe heling. 

Wat is precies het verschil tussen de massage en de flow?
Ligt bij de massage de nadruk op ontvangen, heerlijk ongecompliceerd genieten van liefdevolle intimiteit. Er even helemaal mogen zijn en ervaren, zonder tegenprestatie of wat dan ook. Voor vrouwen die zich heerlijk willen en kunnen overgeven aan een liefdevolle aanraking en voor vrouwen die dit graag willen leren.  

Bij de flow draait het meer om de verbinding, een liefdevolle verbinding tot stand brengen door tijdens het contact het hart te openen. De flow is dus uitermate geschikt voor vrouwen die naast de spannende aanraking, de warme intimiteit, ook een liefdevolle verbinding willen voelen. Die misschien gekwetst zijn in het verleden, die het graag willen ervaren omdat ze de behoefte voelen, of die het al hebben maar het gewoon een keer willen meemaken met een andere man. 

Hoe gaat een flow?
We beginnen de sessie met een Tantra Massage die je van mij zult ontvangen. Als je in de juiste stemming bent (in licht en liefde, in overgave en vertrouwen), dan kan het initiatief naar jou verschuiven en kun je mij ook op een zachte en liefdevolle manier aanraken. Hierbij zijn vooraf gemaakte afspraken leidend. Alleen datgene gebeurt wat goed voelt, vanuit het hart, op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Net als bij de tantramassage, gebeurt er bij deze sessie niets wat je niet wilt. Door vooraf de wensen en grenzen te bespreken, wordt duidelijk wat wel en niet zal gebeuren. Want wie in zijn ♥ zit, zal de grenzen van een ander altijd respecteren!  

De Flow is uitermate geschikt voor vrouwen die hun seksualiteit op een liefdevolle manier willen beleven, die hun grenzen willen verleggen en die dus toe zijn aan de volgende stap in hun leven.  

Een Tantra Flow duurt 2,5 uur, waardoor we genoeg tijd hebben een liefdevolle verbinding aan te gaan.