Meestromen in een bad van liefde...

TANTRA FLOW 

De Tantra Flow is na de Tantra Massage de volgende stap op weg naar een liefdevolle en vrije beleving van intimiteit en seksualiteit. Is de massage gericht op het leren ontspannen, ontvangen en genieten, tijdens de flow ga je ook aanraken, strelen, masseren en knuffelen. Alles vanuit het juiste, liefdevolle gevoel. Warm en zacht, op een manier die ons allebei intens gelukkig en tevreden maakt. Fysieke grenzen vallen weg, waardoor de liefdevolle verbinding optimaal ervaren kan worden. De flow als ultieme uitdaging én diepe heling. 

We beginnen de sessie met een Tantra Massage die je van mij zult ontvangen. Als je in de juiste stemming bent (licht en liefde) kan het initiatief naar jou verschuiven en kun je mij ook op een zachte en liefdevolle manier aanraken. Hierbij zijn vooraf gemaakte afspraken leidend. Alleen datgene gebeurt wat goed voelt, vanuit het hart, op basis van wederzijds vertrouwen.

Net als bij de tantramassage, gebeurt er bij deze sessie niets wat je niet wilt. Door vooraf de wensen en grenzen te bespreken, wordt duidelijk wat wel en niet zal gebeuren. Want wie in zijn ♥ zit, zal de grenzen van een ander altijd respecteren!  

De Flow is uitermate geschikt voor vrouwen die hun grenzen nog wat verder willen verleggen en toe zijn aan de volgende stap in hun intieme leven.  

Een Tantra Flow duurt 2,5 uur, waardoor we meer tijd hebben om een liefdevolle verbinding aan te gaan.