COACHING & TANTRA DAG

Coaching & Tantra is een intensieve dag genieten én werken aan jezelf. We nemen de tijd om dieper in te gaan op wie je bent en op de zaken die spelen in jouw leven. 

Daarbij zullen we ons focussen op jouw houding en uitstraling. Iemand die de problemen in zijn/haar leven oplost, heeft een veel positievere houding en fijnere uitstraling, dan iemand die zijn/haar rugzak met ballast overal mee naartoe zeult. 

Een positieve houding en fijne uitstraling zijn essentieel voor het verkrijgen van goede relaties en het hebben van fijne seks. Dus door jezelf aan spiegel voor te houden, kan je leven een nieuwe impuls krijgen...

Wil je meer weten over de thema's die we tijdens deze dag kunnen behandelen, lees dan het artikel 'De Helende kracht van Tantra' op mijn blog.

De dag bestaat dus uit twee delen: praten en masseren. We kunnen van gedachten wisselen in mijn praktijkruimte, we kunnen ook op locatie afspreken. Bijvoorbeeld op het strand. Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat. 

Een inspiratiedag om dieper in te gaan op jou en de dingen die spelen in jouw leven. Het is een liefdevol samenzijn vol reflectie, plezier, bezinning, heling en aanraking. 

Ik ben de afgelopen 20 jaar door een intensief proces van heling en transformatie gegaan, een proces van vallen en opstaan, met een lach en een traan, met voorspoed en tegenslagen. Dankzij dit proces kan ik nu andere mensen helpen met hun proces. Door een hele of halve dag samen te zijn, kunnen we samen jouw leven doornemen, de dingen die soepel en niet soepel lopen, die leuk zijn en minder leuk. We kunnen op zoek gaan naar de oorzaak van blokkades en daar heling aan geven. Soms gebeurt dat met woorden, soms spontaan door een gebeurtenis, soms door een liefdevolle aanraking.

Praktisch

  • De Coaching & Tantra Dag duurt 6 uur van 10.00 - 16.00 (ochtend en middag), of van 15.30 - 21.30 uur (middag en avond).
  • Een lichte maaltijd / lunch is inclusief.
  • De coaching is vindt plaats in mijn praktijk, maar kan ook elders, bijvoorbeeld tijdens een wandeling op het strand of in het bos. De dag besluiten we met een tantra massage in de praktijkruimte. 
  • De exacte invulling van de dag doen we in overleg (per e-mail of telefonisch)

Wil jij meer dan een heerlijke massage, een fijne dag vol inspiratie en lol, een intensieve dag vol zelfstudie en doorbraken, een dag vol koestering en liefde?